Fyra hemsidor och fyra nummer av Brödtexten

För drygt ett år sedan valdes jag in som sekreterare i styrelsen för Jönköpings litteraturhus. Jag ville driva två projekt: att snygga till hemsidorna och att starta en medlemstidning.

Hemsidan http://www.jonkopingslitteraturhus.se behövde arbetas upp och drivas genom artiklar och fler autentiska fotografier från evenemangen, den behövde bli logisk och visa hur mycket föreningen gjorde. Således skapade jag och drev hemsidan fram till den 2 januari i år då en ny administratör tog vid. Det har varit både spännande och hektiskt att arbeta med, speciellt skapandet av nytt material som jag har velat ska vara särpräglat från det reklammaterial som författare i allmänhet har med sig från sina förlag. Kort sagt har jag både i text och bild skapat eget.

Utöver hemsidan har jag knåpat ihop två sidor till skrivarfestivalen Skrivarhubben och brottats med en säljsida. Den sistnämnda hade andra i sanningens namn kunnat hantera bättre, men den fungerade hjälpligt.

Om möjligt ännu mer stolt är jag över att från grunden ha skapat medlemstidningen Brödtexten, både till form och innehåll. Från början var min tanke att jag skulle göra en stor mängd intervjuer med alla som besökte litteraturhuset men i de två sista numren skruvade jag ner det kravet. Inte desto mindre är jag nöjd med den digitala formen och innehållet i de fyra nummer jag gjorde under året, vilka kan laddas ner här: Brödtexten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.