På lördag i Östhammar

Östhammar, Storbrunns bokmässa, kreativt skrivande

kan vem som vill höra mig berätta om skrivande och kreativitet. Storbrunns bokmässa anordnas av kommunen, litteraturföreningen och Kontorshuset. Det ska bli oerhört spännande att komma till Östhammar. Camilla och jag har unnat oss extratid för skrivande på Jonssons gårdshotell.

Om du tänker att sådär ska man väl inte skriva (fyra disparata meningar utan inbördes relationer) har du alldeles rätt och är med på tåget. Kom till Östhammar och lär dig ännu mer. På lördag. Bokmässa mellan 10 och 16, scenberättande mellan 13 och 16. Jag sätter igång 15:00. Ta med penna och papper också. Det kommer att behövas. Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: