A Devout Way to be Extinguished

Några dagar efter att den svenska upplagan kommit ut får jag ett meddelande från förläggaren Zhang Zhi att den kinesisk/svenska upplagan är färdig. Jag är så tacksam att Mel Perry och Derek Coyle hjälpte mig med den engelska versionen av den här boken och att Zhang Zhi beslutade sig för att trycka även den. Från början trodde jag att den bara skulle bli en kinesisk version, vilket verkligen är gott nog. Som ni förstår är jag mycket stolt.

Om ni följer länken kan ni läsa den tredje avdelningen i boken och ta del av lullullet:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: