Ett innerligt sätt att förintas finns i sinnevärlden

Ett av de ljuvaste ögonblicken för mig är när jag får hålla i min bok för första gången. Ett innerligt sätt att förintas / Wittgensteins brorsas högra hand är en split med Camilla Mollung på Magnus Grehn Förlag. Vi har halva boken var, man vänder på den och börjar läsa den andra poeten från andra hållet. Fint formgiven av Karl Larsson.

Om man vill äga ett exemplar köper man den av Camilla eller mig (det fina är att vilken halva en än vill åt får en den andra på köpet) genom att exempelvis lämna ett meddelande med adress här och swisha 172 kronor (120 för boken och 52 för portot) om du vill ha den dig tillsänd eller 120 kronor om du bor i Jönköping och vill att vi lämnar den i din brevlåda vid tillfälle. Till 073-630 90 42 i båda fallen. Givetvis kan man också gå till förlagets sida och beställa den från Magnus: Magnus Grehn Förlag.

Eftersom jag har en tendens till omåttlighet får man också ett appendix till Ett innerligt sätt att förintas att ladda ner som e-bok om man köper boken. Där finns dikter som inte riktigt passade in, sådant som publicerats på andra ställen och kuriosa om den 90 dagar långa poesiutmaning, varigenom både min och Camillas bok skapades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: