Två bokreleaser på en månad

Med en form av rumlande nervositet inför den 30 maj, då jag tillsammans med trygga Henry Bronett släpper vårt gemensamma projekt Spillolja, ser jag att den går att förbeställa från förlaget nu. Och jag inser, eller det går in i mig, att jag under en dryg månads tid släpper två titlar. Eller mellan den 21 april och 7 juli släpper tre titlar. (Jo, jag inser hur dryg den här tankeleken är för er)

Releasen för Våldsvana har fått flytta sig från den 30 juni till lördagen den 7 juli, innan avslutningsevenemanget på Tranås at the fringe. Det är en hedersposition. Medan jag har Henry att luta mig mot med Spillolja har jag minst lika trygga Magnus Grehn att stödja mig på när det gäller Våldsvana. Under releasen ska vi prata om bokens innehåll. Om våld och medier helt enkelt. Det blir kul!

Vill ni förbeställa Spillolja, till att börja med, finns möjligheter här: Bokhandeln på Chap

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.