Releasefest för Mel Perrys Sound the Hollow / Det håligas ljud

OmslagSound-the-Hollow-Det-håligas-ljudUnder en lång tid har jag tillsammans med Zara Lind arbetat med 20 av den walesiska poeten Mel Perrys dikter. Det har varit ett utmanande jobb. Mels dikter innehåller mängder med konkreta substantiv från naturen som inte sällan har metaforiska nivåer. Hade inte Zara hittat ett bra lexikon hade arbetet blivit betydligt knepigare, och sannolikt mer snedvridet. Nu är jag nöjd med arbetet och det ska bli fint att hålla i boken – något alldeles speciellt händer i beröringen av en bok. Den blir verklig. Kanske för första gången.

Ikväll 18:00 på Ban Thai i Tranås kan alla som vill vara med och höra Mel berätta om sina dikter. Vi läser nog en del ur den och efteråt är det Pilsnerpoesi. Ta med en text och våga dig fram till micken!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.